Фенове на ЦСКА ще блокират столичното Околовръстно шосе

-

Снимка: кадър

Протест на феновете на ЦСКА и на българския футбол ще се проведе в четвъртък, 31 март, пред Националната футболна база в Бояна. За това съобщава сайтът sportal.bg. Организаторите на протеста планират да затворят столичния Околовръстен път.

Планираното затваряне на Околовръстния път е одобрено от столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Инициативата за протестните действия е на клубовете, които се обявяват "за" промяна в управлението на БФС. "Дистанцираме се от клубни пристрастия, защото в името на каузата е важно да бъдем заедно и обединени", заявяват те в писмо до медиите.

Организаторите на протеста призовават към тях да се присъединят всички клубове, които търсят промяна и всички фенове, без значение от клубната им принадлежност.

Активните протестни действия на феновете на ЦСКА започнаха в понеделник, 28 март. Пред Националната футболна база в Бояна беше организиран палатков лагер, като днес палатките на протестиращите вече са три. ЦСКА и феновете на отбора са категорични, че искат промяна в БФС и остават пред базата безсрочно в знак на протест срещу настоящото управление на БФС в лицето на Борислав Михайлов.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right