Феновете на ЦСКА обявиха кампания "На всяка цена - вън от ЦСКА!"

Феновете на ЦСКА обявиха кампания "На всяка цена - вън от ЦСКА!"

Снимка: Фейсбук, CSKAOffenders

Цека, не си желан на Армията!, категорични са феновете

Напрежението в ЦСКА отново се покачва и феновете запознаха кампания "На всяка цена - вън от ЦСКА!". Стадион "Българска армия" и високите сгради "Литекс тауър" осъмнаха с транспаранти с мотото на кампанията "На всяка цена - вън от ЦСКА!", съобщи sportlive.bg. "Цека (Цветомир Найденов), не си желан на Армията!", категорични са феновете.

На фейсбук страницата CSKAOffenders привържениците на "армейците" обясняват, че кампанията им е срещу мними герои и не желаят повече ловешката компания. Това обаче няма да отвори вратите на Цеката на "Армията". 

Според sportlive.bg незадоволителните резултати на ЦСКА донесоха нова доза главоболия на ръководството на клуба. А бойкотът на част от организираните привърженици на "армейците" продължава с пълна сила.

В коментарите във фейсбук има и противополжни мнения, като много от феновете смятат, че трябва да се подобри начинът на работа на по-високите етажи в клуба, отколкото да бъдат правени кардинални смени.

Ето и пълния текст:

Цял ден четем за знайни и незнайни герои, последвали кратката и съдържателна позиция на "Сектор Г" относно БК ЦСКА. Хубаво е, че интернет активността продължава да е висока за разлика от посещаемостта в първите два мача от новия сезон на мощната селекция на заможните управленци. Но е по-вероятно да видим Дюкенс Назон в игрова форма през следващите три месеца или на Бамба да му порастне ново коляно, отколкото някой да ни даде разумен отговор защо знайни и незнайни герои продължават да ни изпращат на стадиона в Бистрица...
Може би тези капацитети ще ни припомнят кой спонсорира Владо Николов и волейболния Лефски преди няколко години, докато Сашо Попов изнемогваше без пари и без път? Или Илиана Раева - тайничко и без много шум? Може би ако се инвестираше още тогава в спортните клубове на ЦСКА днес нямаше да има нужда да обясняваме на фалшивите герои, че ЦСКА във всеки един спорт е НА ВСЯКА ЦЕНА. Може би...
Когато бе обявен бойкотът ни, бяха изразени много точно и ясно причините. 6 години на безвремие и аматьорщина след аматьорщина, гарнирани с тотален регрес във всяко едно отношение и потресаващо съмнителният финал с рогатите трябва да са повече от достатъчни за всеки от вас. Освен ако не си фен на ЦСКА и не му желаеш доброто, а подкрепяш единствено и само определени личности. Вие решете от кои искате да бъдете.
И като казахме личности стигаме и до трупащия напоследък дивиденти на своята сметка Цветомир Найденов. В нашите очи този човек ще си остане завинаги егоцентричен маниак, галеник и доносник на прокуратурата и фалшив герой, опитващ се насила да узурпира марката ЦСКА. И смятаме, че не трябва по никакъв начин да бъде допускан необезпокоявано да си разиграва рижия кон било то на баскетболното или волейболното поле.
За това и заради историята на БК ЦСКА, когато му дойде времето ще отидем в залата. Защото ЦСКА е над всичко и всички!
Достатъчно ясно ли е?

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 43 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 145 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стилияна Николова със злато на топка и сребро на обръч на СК в Со......

Златен и сребърен медал спечели грацията Стилияна Николова на Световната купа в София. Талантливата гимнастичка бе ...

Прочети още keyboard_arrow_right