Феновете на ЦСКА събраха 4000 лв. за глобата на Стойчо Младенов

Феновете на ЦСКА събраха 4000 лв. за глобата на Стойчо Младенов

Снимка: ЦСКА

Правим го в знак на солидарност и подкрепа към селекционера, категорични са привържениците на "армейците"

За по-малко от 24 часа феновете на ЦСКА са събрали 4000 лв., с които да платят глобата на селекционера на "армейците" Стойчо Младенов, научи Столица.bg. След изказването му, след победата с 2:0 над "Локомотив" София, той бе глобен от БФС за уронване престижа на съдиите.

Парите за наложената глоба са събрани след скоростна организация на всички лидери на фенските фракциите в цялата страта. Младенов е отказал с аргумента, че той си е давал ясна сметка и е знеал какво го очаква след критичното изказване.

"Искаме ние феновете да платим глобата, за да се знае, че сме солидарни и подкрепяме Стойчо Младенов в изказването му след мача", категорични са привържениците на ЦСКА.

Според тях селекционерът е казал истината и е изложил факти. Феновете са убедени, че държавата или не трябва да се намесва във футбола или трябва да е за всички майка, а не за някои мащеха по отношение на стадионите.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right