Футболистите от "Джома" станали "Добри момчета" след екшън преди 3 години

Футболни биячи

Кадър: Нова телевизия

Отборът от Аматьорската мини футболна лига "Добри момчета", който се прочу с бой по време на мач е бил наказван за побой през сезон 2016/2017 г., научи Столица.bg.  Тогава аматьорският тим се е подвизавал в турнира като "Джома".  Преди 3 години обаче пострадалият не е имал счупен нос или каквото и да било. Отнесъл е шамарите и се е разминал само със синини. Не се е стигнало до телевизии и медии и с една дума всичко е било потулено. Потърпевш тогава е бил футболист, който е бил и в момента е съдия в долните дивизии на родния футбол. За случилото се през сезон 2016/2017 г. потвърдиха от Аматьорската футболна лига пред Столица.bg.

Вероятно заради лошата слава тимът сменя името си на "Добри момчета". Но и това име не им носи славата на шампиони, а напротив, прославиха се като биячи. Преди седмица на игрището на ПЖИ в Слатина, мач от Втора група на Лигата, срещу "Професорите"  приключи със счупен нос, синини операции и отоци по лицето на 20-годишен младеж. Кой крив, кой прав ще изяснява полиция и съд. Но засега соченият за бияч е Кристиян Добрев, директор на столичния "Септември". След 3 дни мълчание соченият за главно действащо лице в побоя заяви, че е бил провокиран и на него са му нанесени удари. 

Факт е обаче, че Петър от "Професорите" е в болница, има опасност да му е отлепена ретината на едното око и да загуби зрение. А този резултат едва ли би удовлетворил и играчите на "Добри момчета" и съперниците им "Професорите". През целия мач от "Професорите" са били агресивни и провокирали съперника с "чичаци", разказа Добрев. Те нямаха уважение към нас като към по-възрастни, допълни той.

Според официалния сайт на Аматьорската мини футболна лига в "Добри момчета" играят известни родни футболисти от близкото минало като Милен Радуканов, Марчо Дафчев, Мечо Телкийски и др. И този сезон тимът няма да завърши, защото ще бъде изхвърлени, заради побоя. И каквито и съдебни дела да спечелят, на съвестта им ще тежи, не дай си Боже, осакатяването на едно младо момче.

Много звучни и запомнящи се имена имат отборите във Втора група на Аматьорската мини футболна лига - "Мутрагеница" София, "Армагедон", "Дружбай", "Сицилианците", "Титаните", "Добри момчета", "Професори" и т. н.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 30 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 36 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 40 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 15 Гласове)
Общо гласували: 138 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right