Галин Иванов заедно с Венци Стефанов гледа загубата на “Славия”

Галин Иванов и Венци Стефанов на

Кадър: Sportal.bg

Футболистът Галин Иванов се появи на стадиона в "Овча купел" в неделя, за да изгледа мача на бившия си тим срещу Етър. Въпреки домакинството белите допуснаха загуба с 0:1 от великотърновци. Преди дни Иванов се прибра в България и появата му на трибуните на "Овча купел" показа, че не е забравил от къде е тръгнал.

Националът, който премина в унгарското футболно първенство в Халадаш бе забелязан в компанията на боса на белите Венцеслав Стефанов. Халфът се прибра, за да се присъедини към лагера на националния отбор на България за старта на европейските квалификации. Селекционерът Петър Хубчев обяви неговото име в групата на полузащитници и нападатели, редом до това на колегата му от “Славия” Радослав Кирилов. Подготовката на националите започва от днес, 18 март, а старта на европейските квалификации е домакинството на Черна гора на 22 март и гостуването в Косово три дни по-късно. 

Галин Иванов игра цял мач за унгарския Халадаш, който записа важна победа над Уйпещ в 24-ия кръг на първенството. Заедно със съотборниците си направиха обрат от 0:2 до 3:2. За съжаление обаче останаха последни в класирането, на 9 точки зад намиращия се преди тях Кишварда. Българинът бе основата на успеха с перфектен пас за победния гол. С унгарците Галин ще играе и на 30 март, когато е мача с Академия Пушкаш.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right