Георги Дерменджиев поема "Левски" София

Георги Дерменджиев поема Левски София

Снимка: Ludogorets.com

Георги Дерменджиев поема поста на селекционер на Левски - София. Трикратният шампион на България с тима на Лудогорец вече се е договорил с новия директор на "сините" Павел Колев, съобщава Спортал. Засега договорът на Дерменджиев ще е за 6 месеца, до края на сезона, но има и опция за продължаване за 2 години.

"Сините" останаха без треньор след като Славиша Стоянович напусна тима. Разговорите с Дерменджиев са финализарани късно снощи. Новият селекционер по най-бързия начин ще замине за Агия Напа, където "Левски" е на зимен лагер до 9 февруари т. г. Дебютът на селекционера ще е на 25 февруари на контрола с китайския Хенан. 

64-годишният Дерменджиев е сред най-успешните български треньори в новата история на родния футбол. Причината да бъде избран е заради намеренията на "сините" да променят стратегията в клуба и да се изгради основата в тима от родни футболисти.

Неоспорими са качествата на пловдивчанина да работи с чужденци, наши играчи и най-вече млади футболисти. Той успее да ги мотивира и амбицира да се раздават в тренировките и на терена, коментират футболни специалисти.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right