Глоба от 5000 лв. грози ръководството на Левски Лукойл след дербито в София

Дерби Лукойл - Балкан

Снимка: Sportal

Солени глоби могат да отнесат от Левски Лукойл и Балкан след поредното дерби между двата отбора в столицата. Със 77:73 пред близо 1000 зрители в зала “Универсиада” домакините спечелиха, след като на почивката изоставаха със 17 точки, информира Sportal.

В средата на третата част от мача се наложило да се намеси жандармерията, за да укроти феновете на Левски Лукойл. Униформените озаптиха част от най-върлите им привърженици, които тръгнаха да се саморазправят с фенове на Балкан. За няколко минути дербито бе прекъснато, като се стигна до там, че един от телевизионните оператори на място отказал да снима, след като бил ударен с бутилка от озверелите агитки. 

Очаква се след тази случка Дисциплинарната комисия на НБЛ да вземе решение за налагане на санкция от около 5000 лв. на Левски Лукой.

Другият отбор също няма да се размине без глоба. Очаква се те да платят за поведението на сърбина Небойша Видич, който най-вероятно ще остане без права за един мач. Причината са обвиненята, който играчът отправи към съдията Венцислав Великов, че е помогнал на "сините" да спечелят.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right