Хокейното дерби в София завърши с два инцидента, съдия удари треньора на ЦСКА

-

Снимка: Facebook

 

ЦСКА победи шампиона Ирбис-Скейт с 5:3 (1:1, 2:2, 2:0) в дербито от хокейното първенство на България. Срещата завърши с два инцидента, при които потърпевши бяха треньорите на двата отбора - Кирил Ходулов (ЦСКА) и Ивайло Велев (Ирбис). Това съобщава gong.bg.

Треньорът на ЦСКА се оплака, че е бил ударен на пейката в лицето от един от лайнсмените. На излизане от залата пък Велев беше замесен в разправия, причината за която не стана известна, тъй като треньорът на Ирбис отказа коментар.

"Това, което се случи беше очаквано, тъй като от години апелирам действащи хокеисти да не ръководят мачове от първенството. Шокиран съм от това действие. Има емоции по време на мач и реферите са хората, които трябва да ги укротят. Но да идва съдията след края на мача и да държи сметка на треньор за негово поведение, това е недопустимо. Очаквам да видя какво ще бъде наказанието, защото трябва да има реакция", коментира гневно Кирил Ходулов.

"Армейците" имаха преднина от 3:1, но шампионите изравниха. Драматичната развръзка настъпи в последните минути, когато "червените" вкараха две попадения. Капитанът на ЦСКА Иван Ходулов вкара първия и последния гол в мача. Чешкото попълнение Николас Ланг, Калоян Вачков и Богдан Иванов също бяха точни за успеха, а вратарят Иван Стойнов блокира 49 удара. Явор Славчев, Станислав Мухачов и Николай Божанов вкараха за Ирбис, а вратарят Димитър Димитров парира 44 изстрела.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right