И Балъков заедно с Изпълкома на БФС хвърли оставка

БФС

Снимка: БФС

Временно управляващ на футболната ни централа ще е Михаил Касабов

И Красимир Балъков подаде оставка като селекционер на националния отбор по футбол, съобщи президентът на Славия Венци Стефанов, цитиран от БГНЕС. Оставката на Бала обаче не изненада никого, тъй трябваше да го направи веднага след загубата от Англия с 0:6.

Националният селекционер явно не е имал намерение да напуска, но след като е видял, че летят оставките на членовете на Изпълкома и той се е присъединил към групата на отиващите си. А дали това е заради резултата или от солидарност с тези, които го сложиха на поста селекционер не е ясно.

"Дано всичко това е за доброто на футбола. Футболното първенство трябва да продължи, да няма някакво напрежение, да се успокоят духовете и дай Боже да се отлепим от това дъно. Михаил Касабов ще изпълнява длъжността временно. Ще има нов Изпълком, на който ще бъде насрочена датата за нов конгрес. На следващия Изпълком ще бъде предложен и нов треньор", заяви Стефанов.

Вече се разбра, че Михаил Касабов нямало да се кандидатира за президент а БФС.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right