Играчите на ЦСКА надъхани от Гриша Ганчев за битката с "Левски"

ЦСКА на среща с Гриша Ганчев

Снимка: cska.bg

При успех "армейците" ще получат солидни бонуси

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и ръководството на клуба направиха среща с футболистите вчера, съобщава в. Тема спорт. Целта е да се мотивират и надъхат играчите за победа в софийското дерби с "Лввски". Двубоят е утре на Националния стадион "Васил Левски".

Ганчев спазил традицията да се среща с отбора, но преди той посещавал играчите на тренировка на "Панчарево". Според изданието на футболистите са обещани солидни премии при победа на "сините". Както стана ясно бонусите са победа нас "Левски" и "Лудогорец" са завишени.

С опит в дербито с "Левски" са повечето футобилсти на ЦСКА. Общо петима от тях  имат поне по 10 участия във всички турнири.  Класацията по изиграни мачове срещу "Левски" държи халфът Рубен Пинто - 13, следван от Черниаускас, Чорбаджийски и Малинов с по 11 и Тиаго с 10. 

В момента в ЦСКА са замразени преговорите с играчите, чиито договори изтичат. Вероятно след двубоя със "сините" ще бъдат подновени. До лятото са договорите на Пинто, Албентоса и Бусато. Албентоса и Бусато имат клаузи за удалжаване и се очаква да бъдат активирани.

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right