Избраха Слави Бинев за президент на Европейска централа по таекуондо

Избраха Слави Бинев за президент на Европейска централа по таекуондо

Снимка: Фейсбук, Слави Бинев

Ексдепутатът Слави Бинев, който е председателят на Българската федерация по таекуондо бе избран за президент на Европейската континентална професионална таекуондо асоциация, съобщи БНР.

Оглавяването на европейската централа е поредното сериозно признание за Бинев, за приноса му към развитието на бойния спорт. Новината за избора на българина долетя от Република Корея. Преди няколко месеца той бе избран за вицепрезидент на Световната професионална федерация по таекуондо.

В битката за поста в  Европейската континентална професионална таекуондо асоциация Бинев победи майстори на бойни спорп, представляващи  изключително силни държави.

Изборът на българина е броени дни, след като световната централа обяви старта на реализирането на глобална онлайн таекуондо платформа като иновативен подход, в който ключова роля има Слави Бинев. Той е и член на Борда на Директорите на KUKKIWON.

Слави Бинев е прецедент след като стана първият от некорейски произход, който е в ръководството на Световната таекуондо централа - KUKKIWON. Тази седмица предстои подписване и на официалното споразумение между Световната професионална федерация и европейската в лицето на новоизбрания президент Слави Бинев, съобщи БНР.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right