Кампанията се прекратява: Парите за лечението на самбистката Ели са събрани

Кампанията се прекратява: Парите за лечението на самбистката Ели са събрани

Снимка: Фейсбук

Само за борени дни се събраха парите за лечението на Ели Лозанова. Кампанията се прекратява, съобщиха близки до семейството и нейният труньор в клуба в Ихтиман. Хиляди българи с огромни сърца и любов се притекоха на помощ, за да подкрепят Ели да премине през това изпитание.

13-годишната спортистка пострада тежко на състезание и получи тежка травма на гръбначния стълб. Веднага е оперирана в "Пирогов", а в момента е на рехабилитация в Националната болница по рехабилитация в столичния "Овча купел".

13-годишната самбистка Ели се нуждае от подкрепа за операция и рехабилитация

Десетки хора позвъниха в редакцията на Столица.bg с желанието да помогнат на Ели Лозанова, сред добротворците беше и учителка по математика от Българо-американския колеж, която сподели, че децата също искат да подкрепят 13-годишната спортистка.

Онлайн търг за набиране на пари за лечението на Ели Лозанова организираха и членовете на групата "За нашата родина, за нашите деца". В него ще се наддава за фланелка с автограф на златната медалистка от олимпиадата в Токио Ивет Горанова. Краят на търга е 17 февруари в 19:48 часа, а набраните средства ще бъдат дарени на 8-годишният Алекс Ангелов.

Детенцето е с тумор в мозъка и лечението му ще бъде в Германия, където ще премине през през химио и протонно терапия, каквато в България няма.  В кампанията за Алекс се включи първа носителката на два златни медала в акробатиката от Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес Мариела Костадинова. тя организира кампания, за да подпомогне лечението на 8-годишния Алекс Ангелов и реши да продаде едното отличие спечелено заедно с Панайот Димитров в Аржентина.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Фотоизложба пред столичния НДК отбелязва 100-годишнината на ски с......

Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриват...

Прочети още keyboard_arrow_right