Колоездач на столичния "Левски" спечели четвърти етап на Обиколката на Камерун

Колоездач на столичния "Левски" спечели четвърти етап на Обиколката на Каме

Снимка: Фейсбук

Софиянецът Борислав Иванов спечели четвъртият етап на колоездачната обиколка на Камерун - Tour du Cameroun 2021, категория 2.2. Възпитаникът на "Левски" София бе най-бърз по тежкото 130-километровото трасе от Лум до Лимбе на африканската държава.

Българските колоездачи продължават с блестящото си представяне на Tour du Cameroun 2021. След като Йордан Андреев облече жълтата фланелка за спечеления първи етап, тя пордължава да българско притежание. Втори след Борислав Иванов в IV етап завърши Лъчезар Ангелов. Състезателят на столичния "Левски" е най-опитния в националния отбор и в предишните етапи оказа сериозна подкрепа на съотборниците.

Николай Генов, завърши на 12-о място, но остава лидер в класирането за катерачи като увеличава преднината си. Българският отбор от шестимата национали се води от Радослав Константинов, който печели Tour du Cameroun през 2019 г.

Националите благодарят на генералния спонсор ДЗИ, който оказва сериозна подкрепа на БФК и прави възможни стартовете на родните колоездачи на големи състезания в чужбина.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right