Ледената пързалка в „Зона Б-5“ ще приема посетители от началото на декември

-

Снимка: "Спортна София"


Комплексът "Спортна София" работи, въпреки затрудненията, възникващи заради ковид-вълната. Съоръженията на открито се ползват, като има допълнителни изисквания само при провеждане на състезания, обясни пред Радио София Цвети Божидарова, спортен мениджър в дружеството.

Комплексът има посетители от всички райони. В него са разположени 4 игрища за мини футбол с изкуствена трева, 3 корта за тенис, ледена пързалка, детски площадки, игрища за плажен футбол и волейбол, за баскетбол, покрита зона с 8 тенис маси. Комплексът разполага и с преместваеми трибуни за 150 седящи зрителски места.

Ледената пързалка е част от съоръженията на открития многофункционален спортен комплекс “Зона Б-5”, с площ от 800 кв. м. и капацитет до 100 ползватели едновременно.

От "Спортна София" очакват подходящи климатични условия, за да може пързалката да се заледи и да посрещне любителите на кънките. Очаква се това да стане още в началото на декември. Посещенията на пързалката ще са на сесии в диапазона от 10,00 до 20,00 часа. Съоръжението ще работи всеки ден, от понеделник до неделя.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right