Легендата на "сините" Сираков прогнозира победа над ЦСКА с два гола

Левски-София

Снимка: levski.bg

Публиката на "Левски" със сигурност щяла да бъде повече от тази на "армейците", твърди Сираков

"Левски" ще победят ЦСКА с един или два на нула. Тази прогноза направи легендата на "сините" Наско Сираков пред Тема спорт. Той признава, че е впечатлен активността сред феновете на "Левски" в последните дни и най-вече от финансовата подкрепа като дарения и покупки на абонаментни карти.

Той е категоричен, че с такава общност от привърженици изобщо не се коментира въпросът "Докога ще съществува клубът?" и че клубът не е до следващата вноска или каквото и да било плащане.  

"Левски е до края на живота!", заяви Сираков. Той прогнозира, че не очаква нивото на мача с ЦСКА да е високо ниво от  спортно-техническа гледна точка, но  е убеден, че Левски ще спечели вечното дерби утре на Националния стадион "Васил Левски"..

Моята прогноза за резултата е един или два на нула за "Левски". Публиката на "сините" ще е много повече от тази на ЦСКА, но едва ли някъде приемат залози за това, коментира Сираков.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right