“Левски” награди най-добрите си спортисти в София (СНИМКИ)

photo_library
  • ОСК “Левски” награди най-добрите си спортисти в София (СНИМКИ)

    Снимка: ОСК "Левски"

  • ОСК “Левски” награди най-добрите си спортисти в София (СНИМКИ)

    Снимка: ОСК "Левски"

Обединен спортен клуб “Левски” награди най-добрите спортисти и треньори за 2020 г. Церемонията се проведе в зала  “Родина” на стадион “Васил Левски”.  ОСК “Левски” вече е с нов председател Тодор Стефанов, който заменя на поста Бранимира Цветанова.

Александър Николов беше отличен като най-перспективен млад състезател. За спортист номер 1 бяха обявени не една, а две представителки на “синята” борбата – европейските шампионки Миглена Селишка и Мими Христова.

Втори в класацията е боксьорът Ясен Радев, който е носител на златен медал от шампионат на Стария континент за младежи. На трета позиция отново бяха поставени двама “сини” състезатели – спортната гимнастичка Валентина Георгиева (европейска сребърна медалистка на прескок при девойките), както и боксьорът Кирил Борисов (европейски сребърен медалист от шампионат за младежи).

Победители при треньорите са наставникът на женския тим по борба Петър Касабов и боксовият специалист Владислав Георгиев. Приз “Всеотдайност” получи Маргарита Петрова, която съчетава работата на методист в клуба по художествена гимнастика със задълженията на отговорник по противоепидемичните мерки.

За всеотдайност беше наградена и Бранимира Цветанова, която управлява ОСК “Левски” два мандата. Тя получи приза от Нешка Робева, която й благодари за помощта през годините и за мъдрите съвети.

Наградите на победителите връчваха още кметът на район “Подуяне” Ева Митова, олимпийският шампион Георги Мърков, сребърният медалист от летни игри Александър Томов и др.  

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right