Левски пак ще се пробва за Боруков през януари

Левски пак ще се пробва за Боруков през януари

Столица.bg

"Сините" искат да вземат нападателя през януари

Левски ще направи трети опит да вземе Преслав Боруков. "Сините" искат да вземат нападателя през януари, когато в клуба ще има повече пари, след като основен спонсор официално ще стане Palms Bet. Към днешна дата Боруков е собственост на унгарския елитен Залаегерсег. Той играе силно за отбора и до момента се отчете с по един гол в първенството и за Купата на Унгария.

Ръководството на Левски е сондирало ситуацията около Преслав, който е юноша на "сините". До "Герена" е стигнала информация, че Боруков е подписал договор със Залаегерсег, в който има доста ниска клауза за откупуване и така Левски може да го откупи без проблем, ако извади тези пари. Самият футболист също е имал желание да облече най-после синята фланелка, а за това допринася и завръщането на Станимир Стоилов на "Герена", пише Sportal.

През последните две години Преслав беше на два пъти близо до договор с Левски. В първия случай разминаването беше около срока на договора - Боруков искаше такъв за един сезон, а "сините" - за два. В крайна сметка двете страни не се разбраха и нападателят подписа с Етър. В началото на настоящия сезон пък Преслав дойде на преговори на "Герена", но тогава ситуацията в Левски беше много несигурна и дори не се знаеше дали ще има отбор и треньор. "Сините" не успяха да отправят конкретна оферта към нападателя и той избра да подпише със Залаегерсег.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Фотоизложба пред столичния НДК отбелязва 100-годишнината на ски с......

Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриват...

Прочети още keyboard_arrow_right