„Левски“ привлече Роналдо от Бразилия

„Левски“ привлече Роналдо от Бразилия

Снимка: Инстаграм/ Роналдо Сесар Соарес

Футболен клуб „Левски“ привлече бразилеца Роналдо към своя състав. Той е на 21 години и идва от втородивизионния „Байя“, съобщава gong.bg.

Роналдо Сесар Соарес дос Сантос, както е пълното име на футболиста, от снощи е в София и мина медицински прегледи тази сутрин. Трансферът ще бъде обявен от столичани официално днес.

Южноамериканецът е роден на 7 декември 2000 година. Висок е 177 см. Може да играе като дясно крило и централен нападател.

"Левски" ще плати около 100 хил. лева на мениджърска агенция, която държи правата му, посочва сайтът.

Роналдо започва кариерата си в Сао Каетано, след което е привлечен в школата на „Байя“. През миналия сезон записва 16 мача в Серия А на Бразилия, но отборът му изпада.

През тази кампания има 4 срещи във второто ниво на местния футбол, но без отбелязан гол. „Байя“ към момента заема второ място във временното класиране. За щатското първенство Баяно нападателят има 6 мача през пролетта.

Офанзивният футболист идва в добра физическа форма. Последният му мач за „Байя“ е на 4 май, а за последно влиза в групата на вече бившия си тим на 21 май, но остава неизползвана резерва срещу „Понте Прета“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right