Левски София има около 30 млн. лв. дългове

ПФК Левски

Снимка: ПФК Левски

Футболният Левски София има дългове около 30 млн. лв. Това съобщи новият изпълнителен директор на клуба Павел Колев пред Нова телевизия. С финансова дисциплина нещата са поправими, сигурен е Колев. Според него е е възможно и да няма смяна на собствеността на клуба. 

Задачата, с която дойде новият управителен съвет беше да направим одит. Призовавам хората да не се поддават на спекулации. Хората ме познават и знаят, че в момента, в който има какво да кажа, ще изляза и ще го направя, обеща изпълнителният директор. Той смята, че не са много хората в България, които биха работили за спасяването на тима от Герена. Всичко е поправимо, трябва желязна финансова дисциплина, категоричен е той.

Все още няма потвърждение, че новият собственик на Левски ще е Васил Божков. Утре отборът се прибира от лагер В кипър. Сините ще кацнат на Терминал 2 около 18:50 часа. Новият старши треньор Георги Дерменджиев ще бъде на разположение на журналистите за интервюта, заедно с капитанът на тима Иван Горанов, съобщиха от слуба на официалния си сайт.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right