Любо Ганев без симптоми кара COVID-19, още двама заразени в БФВ

Любо Ганев без симптоми кара COVID-19, още двама заразени в БФВ

Снимка: Уикипедия

Двама служители на Българската федерация по волейбол са заразени с CIVID-19 и вероятно от тях положителен е и президентът на централата Любо Ганев. До момента той няма симптоми, но въпреки това се е изолирал.

Контактните с него - приятелката му Кремена и единият му син също са си направили тестове в петък, но те са отрицателни.

За положителният резултат потвърди самият Ганев пред Нова телевизия. Предишните му тестове са били отрицателни, но този който е направил в петък е бил положителен. Веднага е предприел изолация и се е отделил от приятелката си и сина му, които му доставят храна и лекарства, каза Любо Ганев.

"Нямам симптоми и спазвам карантината", заяви президентът на родния волейбол. Лекар му е назначил лечение и му е предписал витамин Д и антибиотик.

"Днес е трети ден, работя от вкъщи", заяви той. От Столична РЗИ още не са се свързали за епидемиологично проучване, но всички контактни с него са си направили тестове и са се изолирали, обясни Ганев.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right