Любо Пенев: Съдията за Левски - ЦСКА е подготвен за бушон!

Пресконференция на Любо Пенев

Кадър: CSKA TV

Треньорът на ЦСКА, Любослав Пенев смята , че срещу неговият отбор има конспирация и завера. Особено след идването му на "Армията".  Днес той даде пресконференция на която, говори предимно за съдията Владимир Вълков, който получи наряд за вечното дерби с Левски утре, съобщиха от клубната телевизия на отбора.

И аз, и футболистите сме в прекрасно настроение. Имаме футболисти с качества да се получи един добър мач, вярвам в това нещо. Все пак това са двата гранда в българския футбол,много хора очакват мача, ще се получи мач на ниво. Искаме да вкарваме голове, искаме да победим. Очаквам теренът да е в добро състояние, заяви Пенев.

Моето мнение е, че съдията не е готов за този мач. Г-н Вълков ще ръководи мача. Знаете ли кои са съдиите и останалите назначения? Като ниво и подготовка не е готов да води такъв двубой. Според мен той е подготвен за бушон. Съдийският наблюдател е счетоводител към хлебозавод, в който, случайност или не, акционер е Боби Михайлов. Налице е безпристрастно и професионално съдийство, на което ще се даде висока оценка. По начина, по който водят мачовете, това е проблема.Те искат да изпъкват, да са по-важни от мача и от празника, който предстои.

В Европа се опитват да намалят грешките до минимум, а тук е точно обратното. Всеки кръг има оплаквания и разправии. Не искам да ни помагат, но не искам и да ни пречат. Това го казвам от името на много треньори. Другото минава и не се анализира", обяви Любо
Пенев по темата за реферите.

Двубоят между Левски и ЦСКА ще се играе утре от 13:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right