Медалистите ни от Световното по спортна аеробика с отличия от спортния министър

Медалистите ни от Световното по спортна аеробика с отличия от спортния мини

Снимка: Министерство на младежта и спорта

 
Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети на ММС на медалистите от Световното първенство по спортна аеробика.
На Шампионата в Баку (Азербайджан) българските състезатели извоюваха два медала. В категория „Тройки“ Антонио Папазов, Дарина Пашова и Тихомир Баротев триумфираха със световната титла, като след тях се наредиха представителите на Унгария и Румъния. В индивидуалната надпревара при жените Пашова извоюва сребърното отличие, а Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов останаха на 5 стотни от бронзовите медали при смесените двойки.
Министър Кузманов пожела успешна подготовка и постигане на спортните цели на нашите състезатели, които през септември ще участват в Европейското първенство по спортна аеробика в Пезаро, Италия, а месец по-рано ще се представят на Международния турнир „Пловдив Къп“. 
Почетен плакет от министър Кузманов получи и Димитрина Къндева, която е треньор на националния отбор и председател на Съюза по аеробика България.
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right