Наставникът на “Левски”: Да изчистим задълженията е мисия невъзможна

Наставникът на “Левски”: Да изчистим задълженията е мисия невъзможна

Снимка: ПФК "Левски"

Станимир Стоилов изрази притеснението си за финансовото състояние на клуба

Наставникът на “Левски” Станимир Стоилов изрази притеснението си относно финансовото състояние на клуба. Специалистът заяви, че е готов да играе само с юноши, а всички останали футболисти да бъдат продаден, за да се спаси отбора. Мъри е на мнение, че изчистване на настоящите задължения е “мисия невъзможна и това може да се окаже доста фатално”, пише Sportal.

"Много са стряскащи за клуба тези суми, които се дължат и към момента някои от задълженията са непосилни. Допуснати са много грешки и ние като ново ръководство не трябва да ги допускаме отново. Дано се намери някакво решение да се изчистят тези задължения, но на този етап според мен е мисия невъзможна и може да се окаже доста фатално.

"Аз съм готов за това, че може да има изходящи трансфери. Най-важно е спасението на Левски, а то на първо време минава през финансовото стабилизиране. Ако трябва всеки ще бъде продаден, към който има интерес и ще играем с юношите. За мен е важно спасението на Левски и не ме вълнуват толкова резултатите. Всеки един наш играч е на пазара и всеки може да го купи.

Все пак Стоилов призна, че се работи усилено по селекцията през зимата, но все още няма постигната договорка с трети нов играч. До момента на Герена пристигнаха националът на Гамбия Ноа Сонко Сундберг и бразилецът Цунами.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

comment 134
26.11.2021 12:26
Firebg
пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right