Небивал интерес предизвика благотворителния базар на клуба по художествена гимнастика „Левски Триадица“

-

Снимка: Facebook

Огромен зрителски интерес предизвика коледното тържество на клуб по художествена гимнастика „Левски Триадица“. Инициативата е традиционна и се провежда с благотворителен характер, но до сега не е била толкова мащабна, съобщи БНР. 

По време на събитието беше организиран базар, в който присъстващите можеха да закупят някои от личните спортни вещи на най-добрата ни индивидуална гимнастичка в момента Боряна Калейн, на олимпийските шампионки от ансамбъла Лаура Траатс и Мадлен Радуканова, както и на редица шампионки на клуба. Събраните средства ще бъдат използвани за подобряване условията за тренировки е залата на „Левски Триадица“. Нужните средства за ремонта са общо 360 хиляди лева.

Генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова и президентът Илиана Раева бяха сред официалните гости на събитието. Раева поздрави присъстващите и обеща през 2022 година да се бори за реновирането на залата на клуба. От "Левски Триадица" се надяват инициативата да бъде забелязана от държавните институции и от Министерството на спорта, които да им окажат съдействие и да отпуснат средствата, заложени в одобрения преди 10 години проект.

Председателят на „Левски Триадица“ Валентина Ганева подари прекрасни картини „Ошибана“, нарисувани от нея по време на Олимпийските игри в Токио, на трите най-изявени треньорки в клуба - Мариана Памукова (личен треньор на Боряна Калейн), Мирослава Батаклиева (личен треньор на Лаура Траатс) и Мария Кънчева (личен треньор на Мадлен Радуканова). 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right