НСБ обеща да почисти зелените площи в Дианабад

София, Дианабад, разруха

Снимка: Столица.bg

Национална спортна база (НСБ), която е собственик на комплекса Дианабад, ще почисти зелените площи между закрития плувен басейн и залите по бокс и тенис на маса. Както Столица.bg вече писа пространството е занемарено и потънало в боклуци.

Години наред то е оставено на произвола на съдбата и не се полагат никакви грижи за него. Пейките са изпочупени, храстите растат на воля, има дупки по пътя към плувния басейн, стърчи опожарената преди много години сграда на мебелната работилница. Това предизвика недоволството на родителите, които водят децата си на плуване и занимания в залите. Те са неприятно изненадани от липсата на елементарна грижа. Федерациите, които стопанисват залите, плащат високи наеми за тях и не са длъжни да поддържат околното пространство, тъй като то не е тяхна собственост.

Ще проверя и веднага ще се предприемат мерки за почистване и привеждане на пространството в приветлив вид, обеща изпълнителният директор на НСБ Пламен Манолов. След седмица Столица.bg ще провери дали обещанията са изпълнени. 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right