Обработиха и зала Фестивална с дезинфектанти

Зала Фестивална - Асикс Арена

Снимка: Столица.bg, Зорница Митин

От рано тази сутрин столичната зала Фестивална - Асикс Арена, се обработва с дезинфектанти, научи Столица.bg. Късно снощи там приключи международно състезание по таекуондо, в което участваха състезатели от 40 държави.

За спортното събитие сигнализираха граждани, присъствали на спортното събитие. Те споделлят, че състезанието е било от 6 до 8 март т. г. и не е било отложено след заповедта за забрана на всякакви публични събитие. 

"Към 22 часа снощи оконочателно бе изнесено оборудването и оранизаторите освободиха залата. Още рано сутринта всичко бе почистено и започна да се дезинфекцира", каза пред Столица.bg управителят на спортното съоръжение Десислава Панева.

Билетите за състезанието са били спрени от организаторите. Турнирът е перминал пред празни трибуни, като са се допускали само родители на по-малките състезатели.

Оработват се всички повърхности като подове, прозорци, парапети, стълби, бюра и врати. Общо площта в зала Фестивална е около 6 декара. На територията на закритата спортна зала има и заведение - Суит бар. То също бе дезинфекцирано след като стотици зрители и участници в състезанието са го посещавали.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Фотоизложба пред столичния НДК отбелязва 100-годишнината на ски с......

Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриват...

Прочети още keyboard_arrow_right