Обявиха 5 февруари за "детски ден" на турнира Sofia Open 2019

Sofia Open

Снимка: Sofia Open

Най-малките почитатели на тениса ще получат специално внимание в третия ден от програмата на големия тенис турнир от сериите ATP 250 – Sofia Open 2019. Официален „детски ден“ е обявен във вторник, 5 февруари. В този ден входът за „Арена Армеец“, е безплатен за деца до 14 г., а наред с това за тях са предвидени редица игри, забавления и награди. 

Малките ще имат възможността да „изведат“ големите шампиони на централния корт в София за ключовите мачове на турнира. Трябва само да попълнят талон за участие и да имат малко повече късмет.  Щандът на играта „Заедно със звездите“ е разположен в специалния детски кът, където участващите ще могат да се регистрират, а след това им остава само да стискат палци за томболата в сряда.

Малчуганите в детския кът ще могат да се включат още в работилница за приложни изкуства, кът за четене заедно с известни личности, шоу и уъркшоп за големи сапунени мехури, както и в демонстрации на забавни химични опити от програмата на „Корпуса за бързо гърмене“ от 12:00 до 20:00 часа във вторник.

Близо до детския кът ще има няколко обособени площадки за минитенис, модерен петобой и народна топка, а програмата предвижда забавления през цялото време по предварително подготвена програма.

През деня във вторник на централния корт в залата ще има поне четири оспорвани мача, така че почитателите на тениса сред родителите ще могат да съчетаят своята страст със забавленията на малчуганите. Цените на билетите за турнира за възрастни са по 10 и 20 лева, а пакетните за финалната фаза на надпреварата - между 75 и 350 лева.

Малки и големи фенове на тениса ще могат да се насладят на живо на някои от най-добрите играчи в света, сред които Стан Вавринка, Стефанос Циципас, Роберто Баутиста Агут, Карен Хачанов, Данийл Медведев, Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Гаел Монфис, българските претенденти Димитър Кузманов и Адриан Андреев и много други.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right