Огромен интерес към Софийския маратон, свършват номерата и на четирите дистанции

Огромен интерес към Софийския маратон, свършват номерата и на четирите дист

Снимка: София - европейска столица на спорта

Все още можете да се регистрирате в Офиса на състезанието в Княжеската градина до Орлов мост

Небивал интерес към участие в Wizz Air София маратон 2022 регистрират организаторите. И в четирите дистанции – 42.195 км, 21 км, 10 км и масово бягане – стартовите номера са на привършване. Най-много са желаещите да участват на 10 км, където са останали една 50 стартови номера, а на 21 км свободните са стотина. В класическия маратон само за ден бяха взети половината от останалите номера за късна регистрация.

Онлайн регистрацията приключи, но след крайния срок заявки се приемат в офиса на състезанието, който е ситуиран в Княжеската градина до Орлов мост. Можете да си вземете стартовия пакет с късна регистрация днес, петък до 19.00 ч., утре, събота от 9.30 до 20.00 ч. и в неделя сутрин от 7.00 до 9.00 ч. За масовия старт на 2.2 км няма нужда от регистрация, но ако желаете да участвате в томболата с награди от FiBank трябва да си вземете стартов номер от офиса.

Всеки участник получава лимитирана тениска с красив дизайн и с бранда на маратона, както и раничка, а успешно завършилите основните дистанции ще бъдат отличени с изящен паметен медал като спомен от участието в събитието – тази година той е с изображението на църквата „Света София“. Wizz Air отново осигурява на всеки стартирал в основните дисциплини по един еднократен ваучер на стойност 20 евро, който може да се използва в рамките на година за закупуване на самолетен билет до желана дестинация.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Фотоизложба пред столичния НДК отбелязва 100-годишнината на ски с......

Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриват...

Прочети още keyboard_arrow_right