Оцениха Армията на над 32 млн. лв., очаква се стойността на отбора и емблемата

Оцениха Армията на над 32 млн. лв., очаква се стойността на отбора и емблем

Снимка: cska.bg

Червените влизат с апортна вноска в "Спортни имоти Българска армия" АД за реконструкцията на стадиона в Борисовата градина

Футболният ЦСКА трябва да бъде оценен, за да се знае с каква апортна вноска ще влезе клуба в смесеното с Министерство на младежта и спорта дружество "Спортни имоти Българска армия" АД. В оценката се включва стойността на футболистите, емблемата на клуба, която бе придобита на търг. Това обяснява единият от собствениците на армейския клуб Юлиян Инджов пред Gong.bg.

След оценката ще стане ясно как ще процедират "червените" след като стана вече е ясно, че стадион "Българска армия" и прилежащите площи са оценени общо на 32 274 900.

Както е известно през септември 2019 г. от ЦСКА получиха зелена светлина от главния архитект на София Здравко Здравков и бе издадена виза за реконструкцията на стадиона в Борисовата градина.

Аз и Гриша Ганчев не може да определяме колко пари ще дадем. Говорим за ЦСКА, а не за частно дружество. Трябва да се оцени клуба и в зависимост от това тези пари да бъдат апортирани към смесеното търговско дружество "Спортни имоти Българска армия" АД", заяви Инджов пред Gong.bg.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Фотоизложба пред столичния НДК отбелязва 100-годишнината на ски с......

Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриват...

Прочети още keyboard_arrow_right