Пиронкова и Йовчев се присъдениха към посланиците на Sofia Open

Цветана Пиронкова и Йордан Йовчев

Снимка: sofiaopen.bg

Звездната ни тенисистка Цветана Пиронкова се присъедини към звездния отбор на посланиците на най-големия в България турнир по тенис Sofia Open. Заедно с легендарния гимнастик Йордан Йовчев днес се срещнаха в зала "Арена Армеец" в София. Двамата с нетърпение очакват да започне турнира от сериите АТП 250, за да подкрепят българските участници.

Пиронкова прекрати състезателната си кариера, защото отглежда сина си. Доскорошната първа ракета на България иска отново да е в центъра на тенис емоциите и ще присъства в "Арена Армеец" от 3 до 10 февруари. За четирикратният носител на олимпийски медали Йордан Йовчев отдавна е известно, че е голям почитател на тениса. Неговият син Джордан също тренира тенис в САЩ.

Тенисът за мен е красив спорт, който изисква много качества, голям интелект, креативност, позитивизъм, тактика и психическа устойчивост.Тенисът дава много емоции, но и възможност да го практикуваш на една по-зряла възраст като мен, казва Йовчев

В звездния тим посланици на Sofia Open 2019 са Цветана Пиронкова, Йордан Йовчев,
ансамбълът на България по художествена гимнастика, легендарният тенис треньор Тони Надал
заедно с актьорите Теодора Духовникова и Юлиан Вергов, певицата Маги Джанаварова и др. Към тях скоро ще се присъединят още популярни личности.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right