Пламен Марков: Търпението на феновете и ръководството на ЦСКА се изчерпа

феновете на ЦСКА протестират срещу БФС

Снимка: gol.bg

Искаме от БФС справедливо отношения към всички клубове. Търпението на фенове и ръководство се изчерпа и това е повод за днешния протест. Това заяви спортният директор на футболен клуб ЦСКА пред БНТ. Днес той бе сред протестиращите пред БФС.

На мирно шествие излязоха привърженици и фенове на армейския клуб в центъра на София. Нямаше произшествия и всичко мина спокойно, въпреки блокадата на Орлов мост. Протестът бе под надслов "Да спрем гаврата с ЦСКА". Недоволството на феновете бе породено от некоректното съдийство, което ощети армейците в мача със Славия в неделя - 0:1.

Агитката се спря и пред старата сграда на БФС на улица "Иван Асен II", а след това минаха през "Орлов мост" и "Цариградско шосе", след което отидоха на клубния стадион "Българска армия". Ексцесии нямаше. Феновете пяха песни за подкрепа на отбора. Бяха запалени факли и издигнаха  транспаранти със своите искания. Недоволните от съдийството показаха плакат с ироничен надпис към рефера на мача със Славия - Волен Чинков.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right