Правителството отпуска 1.5 млн. лв. за разширяване на зала „Раковски“

Зала "Раковски"

Снимка: http://mpes.government.bg

Сумата от 1.5 млн. лв. ще бъде отпусната от правителството за разширяване на спортна зала „Раковски“, в която провежда тренировките си националния отбор по художествена гимнастика. Това беше съобщено днес след последното заседание на кабинета за тази година.

Премиерът Бойко Борисов сподели, че все още не е изпълнено даденото преди време обещание и е време то да бъде изпълнено. Спортният министър Красен Кралев прочете проекта на решение на кабинета за разширяване на спортната зала. Целият национален отбор по художествена гимнастика присъства на заседанието, треньори, както и Илияна Раева, президент на Българската федерация по художествена гимнастика, също бяха там. Премиерът получи подарък златна топка за гимнастика с подписите на момичетата от отбора.

Илияна Раева благодари за жеста и обеща да не разочароват никого. Отборът ще продължи успешното си представяне.

Залата ще бъде разщирена с място за още два килима. Настоящата зала ще се свързва с разширението с топла връзка. Строежът се очкава да е готов до края на 2019 г., но спортният министър не се ангажира с точен срок.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right