Предупреждават английските фенове преди мача в София: Не бъдете идиоти

Английски фенове с предупреждение от Футболната асоциация на Англия

Снимка: Столица.bg

Известните по цял свят английски футболни фенове получиха поредната порция предупреждение от медиите на Острова. Тя препоръчват на привържениците на националния отбор на Англия да се държат възпитано и да не излагат държавата си с вандалски прояви при мачовете на тима им в Чехия и София.

Англичаните излизат срещу България на 14 октомври т. г. от 21.45 ч. на Националния стадион "Васил Левски" в София в евроквалификация. "Не бъдете идиоти!", предупреждават финовете си английски издания, пише topsport.bg, цитирайки вестник "Сън". "Не бъди идиот в чужбина" е заглавието на изданието.

По първоначална информация около 3500 фенове от Острова ще подкрепят "трите лъва" в две гостувания в Чехия и България. От Футболната асоциация са притеснени, че с поведението си те могат да създадат неприятности. Вече има отворена "гореща" линия, на която запалянковците да съобщават за "недобросъвестни дебили", пише още "Сън". Също така от ФА са публикували видеоклип, който показва антисоциалното поведение на английския футбол, озаглавен "Не бъди този идиот!".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right