Привържениците от Сектор Г се завръщат на стадиона

Привържените от Сектор Г се завръщат на стадиона

Снимка: Фейсбук

Организираните фенове на ЦСКА София се връщат отново на трибуните при любимия си отбор ЦСКА София. Това съобщиха от Трибуна Сектор Г във фейсбук. Привържениците обявиха бойкот, който бе не срещу отбора и футболистите, а срещу неадекватното поведение на ръководството. Цял полусезон феновете от Сектор Г бяха извън стадиона на мачовете на "армейците".

Ето какво написаха на страницата си във фейсбук от Трибуна Сектор Г:
Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому.
Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога.
Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният "сготвен" от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така?
За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае...
Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното:
Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно.
Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Спортни звезди и столичани ще карат колело за по-чиста столица...

Стотици жители и гости на столицата се очаква да се включат утре – 21 април, във велошествие. В инициативата &bdqu...

Прочети още keyboard_arrow_right