Признание: НСА удостои Тервел Пулев със сертификат за доброволчество (СНИМКИ)

photo_library
  • Признание: НСА удостои Тервел Пулев със сертификат за доброволчество

    Снимка: НСА

  • Признание: НСА удостои Тервел Пулев със сертификат за доброволчество

    Снимка: НСА

Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 бе доброволец в ковид отделение в болница в София

Ректорът на Национална спортна академия (НСА) проф. Николай Изов, в присъствието на академичното ръководство, връчи на боксовия шампион Тервел Пулев сертификат на Центъра по доброволчество към Академията. Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 г. получи признание за цялостната му доброволческа дейност от началото на пандемията COVID-19.

На два пъти в рамките на една година докторантът в програма “Теория и методология на спортната наука“ в НСА се присъедини към екипа на Спешно отделение в болница в София с дейности на първа линия, подпомагащи медици и пациенти в ежедневната трудна битка с коварната болест.

"От името на ректорското ръководство искам да поздравя Тервел затова, че продължава да е пример как всеки може да е полезен, превръщайки обществените нужди в лични каузи. Ние се гордеем, че е наш възпитаник, който не спира да помага", заяви проф. Изов.

Тервел Пулев благодари за признанието и сподели, че винаги се чувства уникално, когато е в НСА и ненапразно продължава образованието си тук.

"Обръщам се с благодарност към всички Вас за това, което правите за мен, начинът по който ме карате да се чувствам, когато съм тук. Това, за което ме отличавате днес е моя идеология, мое мислене и по този начин възпитавам и децата си. Може да не станат големи спортисти, но много по-важно е да бъдем хора", каза именитият боксьор.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right