СДВР с мерки за реда в столицата за мача между „ЦСКА- София“ и „Левски“

-

Снимка: Столица.bg

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с предстоящата футболна среща между отборите на ПФК „ЦСКА- София“ и ПФК „Левски“, съобщават от пресцентъра на МВР.

Мачът ще се играе на 17 април /неделя/ от 17.00 часа на Национален стадион ”Васил Левски” в столицата. Преди, по време и след спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града, уверяват от СДВР.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение ще извършват щателна проверка на всички посетители на спортното събитие. Стриктно ще се спазват указанията за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си охранителите ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, от дирекцията приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15.00 часа.

Във връзка с провежданото на спортната среща, в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част, предупреждават още от СДВР.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right