Спортни легенди ще поведат столичани в Нестле за Живей Активно!

Нестле за Живей Активно!

Снимка: Нестле за Живей Активно!

Обичаните от всички спортисти Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката и Йордан Йовчев ще дадат пример на столичани, включвайки се в 14-то издание на Нестле за Живей Активно! на 23 юни от 10 ч.

Започвайки от две различни начални точки, спортистите ще поведат столичнаи към Борисовата градина. Няма да сгрешим, ако кажем, че това е най-голямата инициатива, подкрепяща балансираното хранене и активния живот.

Шампионките от ВК „Марица“, които са новите лица на Нестле за Живей Активно!, ще търгнат от театър „София“ заедно с Йордан Йовчев, карайки велосипеди и повеждайки всички ентусиазирани велосипедисти. Маршрутът включва бул. Евлоги Георгиев до Орлов мост и лятната сцена в Борисовата градина.

Столичани с ролери и скейтбордове ще тръгнат от Паметника на Съветската армия. Евгени Иванов-Пушката и Тереза Маринова ще водят традиционния пешеходен поход. Походът ще мине през Орлов мост с посока сцена „Естрада“ за официалното откриване.

Както и в предишните издания, ще се състои и поход на кучета с техните стопани. Той ще започне в 9.30 ч от Паметника на Съветската армия. По предварителни очаквания, в него ще участват повече от 300 човека със своите любимци.

В Борисовата градина от 11 ч. ще започнат редица спортни мероприятия – волейболен турнир на паметника на Левски, лекоатлетически съревнования на „Слончето“. NESCAFÉ Dolce Gusto Bulgaria също ще предизвика участниците със свои игри. ЕКОПАК ще напомни за разделното събиране. Собствениците на кучета ще могат да научат полезни неща  на площадката за кучета. Турнир по футбол и тенис на маса с NESCAFÉ 3in1 и Сдружение Фуутура ще се състои в „Спортна София 2000“.

Вечерта на лятната сцена в Борисовата градина ще има много музика,  забавления и гости като Играта, Ballan, DARA и Павел и Венци Венц.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Спортни звезди и столичани ще карат колело за по-чиста столица...

Стотици жители и гости на столицата се очаква да се включат утре – 21 април, във велошествие. В инициативата &bdqu...

Прочети още keyboard_arrow_right