Спортният министър чака Джокович на Sofia Open

Новак Джокович

Снимка: Уикипедия

Ще играе ли на Sofia Open топ тенисистът Горан Джокович на турнира? Вече трети месец отговор няма, но не е изключено. Надеждата, че сърбинът ще се появи на корта в зала Арена Армеещ от 4 до 10 февруари т. г. държи и спортният министър Красен Кралев. Той изрази надежда, че Новак Джокович може и да играе в София. Това обаче можело да стане, ако отпадне рано на Australian Open.

"Не знаем как ще се развие турнирът. При всички случаи имаме обещанието на Джокович, че той ще посети турнира като гост. При всички случаи ще дойде в България, ще има среща с българските деца, ще има среща с широката общественост. Това е част от плановете ни", заяви Кралев пред bTV.

Големите надежди са свързани най-вече с Горан Джокович, който е чичо на Ноле и директор на турнира. Самият той обеща и на премиера Борисов, че ще направи всъчко възможно Новак да участва в четвъртото издание на турнира. Sofia Open е от серията АTP 250 и е с награден фонд €561,345.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right