Спортният тотализатор със сменено ръководство

сменено тото ръководство

Снимка: toto.bg

Цялото ръководство на Българския спортен тотализатор е освободено и държавното тото ще има ново ръководство. 
 
Назначени са нови членове на Управителния съвет на Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“, съобщиха от министерство на спорта, цитирани от БНР. Със заповед на министъра на младежта и спорта Красен Кралев са назначени нови членове на Управителния съвет на Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“ (ДП БСТ) в следния състав:
 
Любомир Стефанов Петров - изпълнителен директор, Людмила Костова Петкова, Христо Георгиев Йовов, Валентин Страхилов Точев, Гошо Петков Гинчев.
 
На първото си заседание новоизбраните членове на УС ще изберат председател.
 
По взаимно съгласие са прекратени договорите на членовете на досегашния Управителен съвет на Държавното предприятие „Български спортен тотализатор“ в състав:
 
Дамян Георгиев Дамянов - изпълнителен директор, Живко Атанасов Вангелов - председател на УС, Константин Любомиров Баджеков, Белчо Бойчев Иванов, Горяна Григорова Тодева.
 
Новите членове на Управителния съвет на ДП БСТ са назначени, считано от датата на заповедта на министъра на младежта и спорта до края на мандата на Управителния съвет, който изтича на 25-ти ноември 2020г.
 
Пред журналисти в Народното събрание финансовият министър Владислав Горанов обясни мотивите за смяната на ръководството с липсата на капацитет с оглед на новото монополно положение за организиране на лотария.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right