Стойчо Младенов призна, че не разговаря с Гриша Ганчев и не участва в селекцията на ЦСКА

Стойчо Младенов призна, че не разговаря с Гриша Ганчев и не участва в селек

Кадър: Фейсбук

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов от дълго време на разговарял със собственика на клуба Гриша Ганчев и не участвал в селекцията на тима. Признанието той направи на днешния брифинг преди полуфинала на "армейците" със Славия за Купата на България, утра, 12 април т. г.

Селекционерът заяви пред журналисти на "българска армия", че родният футбол ще бъде в по-цветущо състояние, ако собствениците дадат възможност на треньорите да селектират и менажират отборите, съобщи gong.bg.

Като аргумент на мнението си Младенов посочи, че при българските клубове, в които е дадена тази възможност имат успехи.

"На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, но след това се получиха стълкновения и аз нямам тази възможност. Тези няколко футболисти, които бяха взети през пролетта не знам кой ги е гледал. Те имат нужда от адаптация. Това ръководство във времето си е доказало с попадения в селекцията си, но това не е достатъчно. В тази дейност трябва да участва треньорът. Когато имам думата - този се взима, този не, тогава съм готов да нося цялата отговорност, на 100%", каза Стойчо Младенов.

Той обясни, че до декември било удоволствие да работи с Гриша Ганчев, но се случили някои неща и се отдалечили. Оттогава двама не си говорят. Въпреки това селекционерът имал връзка с ръководството като поддържал комуникация със сина на Гриша Ганчев - Дани Ганчев.

"Имаме план, по който работим. Никой не е казал, че трябва да ставаме шампиони. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски. Имам две години, в които да изградя отбор, с който да преборим Лудогорец. Имало е много неща от предишни ръководство, които ни забавиха и сегашното трябваше да го оправят. Това много ни забави", призна Младенов, цитиран от gong.bg.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right