Стойчо Стоилов: ЦСКА е по-класен отбор, очаквам да бием Титоград

Стойчо Стоилов

Кадър: bTV

Мениджърът на армейците пита, защо БФС не се сезира за мача Черно море - Лудогорец

Няма да ни бъде лесно, но в крайна сметка сме по-класния отбор и мисля, че ще бием. Това заяви мениджърът на ПФК ЦСКА Стойчо Стоилов пред bTV часове преди първия мач на армейците  в Лига Европа срещу ОФК Титоград.

Той потвърди, че Бодуров е извън групата. "В Австрия той пропусна 6 дни от подготовката и първите 4 дни на лагера в Тетевен. Нормално е да не е в добро физическо състояние", заяви Стоилов. Главният мениджър на ЦСКА направи несполучлив опит да коментира вчерашната среща на босовете на трите гранда на родния футбол с премиера Бойко Борисов.

Като доказателство за нередностите в бгфутбола той посочи мача за Суперкупата, където бе отменен гол на Локомотив Пд. "Не вярвам, че може да се променят нещата, но нека изчакаме, ще видим. ЦСКА хвърля обвинение, защото мога да извадя моменти от мачовете и ще се види, че се бърка само в едната посока, има много кадри", неясно обясни Стоилов. Според него имало цензура в мача за Суперкупата. Не се показвали повторения на определени ситуации, за да не се види, че се нарушава феърплея.

"Щом премиерът се е заел, с неговия авторитет може да се оправят нещата. Нека изчакаме, ще видим тази година", надява се Стоилов. Той припомни, че има избирателност, тъй като за мача Черно море - Лудогорец не се сезира комисия на БФС.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right