Стратега: Няма да има дъжд от голове, рикошет може да реши ЦСКА - Левски

Димитър Пенев с прогноза за ЦСКА - Левски

Снимка: cska.bg

Не се очаква дъжд от голове във вечното дерби ЦСКА - Левски утре на ст. "Васил Левски". И един рикошен може да реши изхода от мача. Това прогнозира почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев в интервю пред "Тема спорт".

Според него този мач е много необходим на армейците. "Дербито се помни дълго. Ще даде хубав импулс за победителя, ако има такъв. Пък дори и сърдитите фенове ще се усмихнат на един успех. В последно време в дербитата виждаме малко голове и не мисля, че сега ще е по-различно. Един рикошет може да реши мачовете", прогнозира Пенев.

Той препоръчва на футболистите на ЦСКА да си наместят главите и глезените и да бият Левски. Според Стратега двата столични тима от доста години се клатушкат и не са ставали шампиони. Интерес към дербито обаче имало. "Играчите много добре знаят, че са задължени да спечелят този мач. Пък и по договорите си имат точки, които, ако са ги забравили, трябва да ги прегледат пак и да си ги изпълняват. Всеки футболист в ЦСКА и Левски трябва да прави така, че отборът му да е на плюс", казва Стратега.

Той е категоричен, че за ЦСКА победата сега е задължителна. Тимът вече си е направил грешките - равенствата с Дунав и Етър, загубата от Черно море. В дербито се играело за името на клуба, за себе си и за публиката, а отговорността е тройна, казва Пенев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right