Суперкупата по волейбол за мъже в зала "Хр. Ботев" в София

Суперкупата по волейбол за мъже в зала "Хр. Ботев" в София

Снимка: hebarvolley.com

Мачът за трофея между Хебър и Нефтохимик е на 10 октомври от 18 часа

Спортната зала "Христо Ботев" е избрана за арена на битката за Суперкупата по волейбол при мъжете. Двубоят за трофея е на 10 октомври т. г. от 18 часа и ще се излъчва пряко по Diema Sport 2.

"С изключително атрактивната среща между "Нефтохимик" и "Хебър" ще отбележим и своеобразното завръщане на волейбола след наложителното прекъсване заради пандемията. Убеден съм, че ни очакват страхотни емоции. Радостна новина е полученият сигнал, че и за състезанията на закрито ще бъде допускана публика след 1 октомври. След срещата на ръководители на федерациите на спортове на закрито с министъра на спорта Красен Кралев и внасянето на необходимите документи в Министерството на здравеопазването сме в очакване на официалното разрешение, което би дало възможност и на фенове да се насладят на волейболното шоу.Радостен съм да обявя, че сме в напреднали разговори с партньори, чието участие да направи двубоя за Суперкупата още по-атрактивно събитие - и за публиката, и за двата отбора", заяви председателят на Национална волейболна лига Атанас Гаров.

Хебър спечелиха Купата на България 2020, а Нефтохимик бе обявен за шампион, след като първенството бе прекратено в края на март заради извънредното положение за COVID-19.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right