Тенисистът Димитър Кузманов ще играе с деца в София

Димитър Кузманов

Снимка: SOFIA OPEN

Тенисистът Димитър Кузманов се прибира в България и веднага ще зарадва деца и приятели на тениса с емоционална среща. Той ще играе с всички желаещи на 29 декември тази година от 17 часа в Paradise Center. Кузманов ще раздаде и автографи върху специални картички, посветени на участието му в Sofia Open 2019.

Тенисистът ще играе срещу желаещите на мини корт, изграден до водна сцена в мола. Десетки малчугани вече имаха възможност за среща с младата звезда на българския тенис Адриан Андреев.

Димитър Кузманов се вълнува много за участието си в турнира. Седем играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка (Швейц) са сред големите звезди, потвърдили участие. В „Арена Армеец“ ще играят и: №11 в света Карен Хачанов (Рус), №15 Стефанос Циципас (Гър), №16 Данийл Медведев (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр). Това е четвърто издание на Sofia Open и обещава да бъде грандиозно.  

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right