Треньорът на "Левски" София Георги Тодоров: Трябва да пресираме "Славия"

Треньорът на "Левски" София Георги Тодоров: Трябва да пресираме "Славия"

Снимка: Фейсбук

Очаква ни един тежък мач утре със "Славия". Трябва да ги пресираме и да не им даваме празни пространства на терена. Това не бива да го допускаме. Това каза старши треньорът на "Левски" София на пресконференция преди утрешния мач със "Славия" на "Герена" от 18 часа.

В последните мачове "белите" играят по-успешно навън, раздават се докрая, коментира селекционерът на "сините". Той обяви, че има проблеми с контузения Симеон Славчев и Здравко Тодоров. Според него това ще окаже негативно влияние за утрешния двубой.

Тодоров коментира и вратарят Николай Михайлов, като каза, че утре няма да излезе на терена, защото бил с наднормено тегло. Поставил му е условия да свали излишните килограми. "За мен е обида в това състояние Михайлов да е на терена", каза още Тодоров.

"Тази победа в Стара Загора ни върна самочувствието и се надявам това да го използвам утре. Стефанов ни атакува, но според мен води правилна политика с български футболисти, налага млади момчета, което ще трябва да направим и ние", коментира Георги Тодоров.

Според него, ако утре "сините" победят ще осмислят победата в Стара Загора, ако загубят всичко отива на вятъра.

"Не могат да се отделят финансови проблем от другите, те са комплексни финансови и спортно-технически. Важно е да завършим нормално първенството, да не стане така, че няма с кой да играем, а после ще мислим какво ще правим", каза още Тодоров.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right