ЦСКА направи равен със Зоря в София

Мачът на ЦСКА с украинския Зоря Луганск

Снимка: cska.bg

ЦСКА направи 1:1 като домакин на украинския Зоря (Луганск) на националния стадион "Васил Левски" в мач от III квалификационен кръг на Лига Европа, снощи в София. Гостите бяха без звездата си Артьом Громов заради контузия. Извън групата на селекционера на армейците останаха Рубен Пинто и Енрике Рафаел.

Играчите на Зоря натиснаха ЦСКА в първите минути, но "червените" бързо се съвзеха. Гостите заложиха на група игра и въпреки това не бяха предупреждавани от рефера. Същеврменно с това съдията бе безпощаден към футболитите на ЦСКА. Резултатът бе открит в 13 минута, когато Евандро бе точен след отличен пас на Занев.

В 45 минута съдия отсъди дузпа за гостите, след като при центриране топката рикошира в ръката на падналия на земята Албентоса. Точен от бялата точка за Зоря бе Юрченко, който изравни резултата.

Футболистите на украинския тим продължиха с грубата игра и се наложи да се оказва медицинска помощ на играчи на ЦСКА. Първото официално предупреждение за състезател на Зоря дойде след повече от час игра и то за фаул. Швейцарският арбитър бе изпратен от феновете с викове "Мафия". 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right