ЦСКА отстрани Титоград, излиза срещу Осиек в София

ЦСКА - Титоград

Кадър: cska.bg

ЦСКА-София излиза срещу Осиек, Хърватия в следващия мач от Лига Европа. Армейците ще са домакини в София. Снощи столичният отбор, като гост с лекота елиминира Титоград, Черна гора в I предварителен кръг на европейския турнир. Двата отбора не си отбелязаха гол и мачът завърши 0:0 в реванша в Подгорица. Така след домакинската победа с 4:0 на Армията, преди седмица в София, ЦСКА продължава.

За снощния мач треньорът на "червените" Добромир Митов направи промени в състава. Извън основния състав останаха Атанасов, Томаш, Тиаго, Пинто и Али Соу. Мача започнаха Бикел, Бодуров, Антов, Малинов и Тони Уот. ЦСКА имаха сериозна подкрепа от феновете си в Подгорица.

Двубоят започна равностойно и без сериозни положения пред двете врати. В 16-ата минута домакините можеха да открият резултата, пише Спортал. 29-ата минута ЦСКА-София можеше да поведе. Тогава Кери центрира опасно от фаул, но първо Евандро, а после и Гълъбов се разминаха на метър-два пред вратата на Титоград.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right