ЦСКА: Печелим мачовете си честно

ЦСКА

Снимка: CSKA.BG

Ръководството на ЦСКА излизе с официална позиция относно появилите се твърдения, че са участвали в уговарянето на мач с Черно Море. Странната ситуация се заформи след като от варненският тим съобщиха, че са изгонили шестима играчи, преминали на детектор на лъжата заради загубата от ЦСКА с 1:3. Тестът е бил направен от психолози и е показал странни неща, твърдят от ръководството на ''моряците''. От стадион ''Българска Армия'' категорично отхвърлят твърденията, но и са недоволни от отношението на Лудогорец. Червените дори са готови да забранят достъпът на определени медии до "Борисовата градина", както и отразяването на мачовете на тима.

Армейците споделят още, че футболният сезон е завършл, но след последния мач върху тях се е изляла поредната доза медийна помия. А целтата е била да се отклони вниманието от случващото се на стадиона в Разград, което в крайна сметка реши изхода на първенството, услужливо различни медии подеха в хор новата долнопробна и откровена лъжа, че половин отбор на Черно море са се провалили на детектор на лъжата заради двубоя с ЦСКА и затова са освободени от тима си.

''Искаме отговорно и категорично да заявим, че клубът ни не използва подобни начини за печелене на срещите си. Обвиненията срещу нас са инсинуации, целящи да ни компрометират и същевременно да прикрият очевадната липса на феърплей при решаване на спора за титлата. Призоваваме обвиняващите ни да излязат официално, аргументирано и с конкретни факти да докажат "вината" ни. Не само да се шушумуши и разни писарушки да ни петнят името. Да се сезират и самосезират всякакви институции! Ние не се притесняваме, защото съвестта ни е чиста, но явно има хора, които треперят само при мисълта за нас и денонощно умуват каква интрига да сътворят. С времето - от жалка, по-жалка...''

Същевременно ЦСКА пита - как така всичко това "избухва" 20 дни по-късно? Защо е намесен и вторият вратар на моряците, който дори няма право да играе по договор срещу ЦСКА? Не можаха ли да измислят нещо ново, а повтарят порното отпреди 7 години в Перник? Бумеранг от лъжи, който ще се върне, защото за да прикрият далаверата не се поколебаха да очернят дори хора като Георги Илиев, например, градил добро име две десетилетия... Но явно няма стари и млади в нечистите им жертвоприношения. Затова и 17-годишно момче беше поставено на вратата... Това са само някои от фактите, които обясняват защо на "Армията" имаше драма, а в Делиормана - измама. Имаме и още въпроси, но ЦСКА е много голям, за да прави удоволствие и да се обяснява на слабите и неталантливи "сценаристи", съшили всичко с бели конци.

Те категорично заявяват, че ако определените медии продължат с подобно неуважително, уронващо реномето и името на клуба отношение, ако не спрат с тези грозни атаки и лъжи, отбора ще предприеме радикални мерки да не бъде занапред част от тази медийна среда. И по-конкретно, ще обмислим начин как да се преразгледа участието им в договора за собственост на телевизионните права. Като дори са готови да прекратят отразяването от ''навързани като свински черва медии, сайтове и телевизии''. На всички е ясно, че ЦСКА генерира най-голям зрителски интерес и рейтинг на гледаемост. За това ''червените'' са готови на крайни действия за да се защити честта на армейския клуб.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 30 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 36 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 40 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 15 Гласове)
Общо гласували: 138 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right