ЦСКА София търси победа в мача със Зоря-Украйна

ЦСКА София търси победа в мача със Зоря-Украйна

Столица.bg

Мачове от 4-ия кръг на груповата фаза в Лигата на конференциите

Мачовете от 4-ия кръг на груповата фаза в Лигата на конференциите ще се играят на 4 ноември. Турнирът навлиза в ключов момент, в който вече всяка грешка може да е фатална.

Българският участник ЦСКА София е в доста неизгодна позиция и ще трябва да търси победа над Зоря в Украйна, за да запази реални шансове за продължаване напред. В същото време обаче има няколко отбора, които могат още днес да си гарантират място на 1/16-финалите. Срещата ще се предава пряко по БНР-програма "Хоризонт" от 19.45 часа.

В група "А" Макаби (Тел Авив) и ЛАСК са с по 7 точки. Ако спечелят днишните си двубои с ХИК Хелзинки и Алашкерт, те ще се класират напред в турнира, като ще остане да спорят единствено за първото място в крайното класиране.

В група "В" Гент е с 3 победи от 3 мача и нов успех ще класира белгийците напред. Те посрещат Партизан. Равенството, че дори и загубата също може да свърши работа, но тогава в другия мач не трябва да има победител. Интересното е, че сърбите също имат шанс днес да си гарантират място на 1/16-финалите, стига да спечелят тази вечер и в мача между Флора и Анортозис да няма победител.

В група "Н" ситуацията е подобна на тази в "А". И тук Базел и Карабах са с по 7 точки и ако си спечелят днешните мачове срещу Омония и Карабах, ще станат сигурни участници на елиминациите. В останалите групи е доста по-оспорвано и днес нищо няма да е решено окончателно, но пък това означава, че можем да очакваме доста любопитни сблъсъци. С голям интерес ще следим как ще отговори Рома след срама при гостуването си в Норвегия на Бодьо/Глимт (1:6). Сега "Вълците" имат шанс за реванш срещу този съперник на "Олимпико", а и трите точки са доста важни в битката за първите две места в група "С".

Не можем да подминем и другия голям фаворит в турнира Тотнъм. "Шпорите" също не впечатляват до момента, като са на 3-ото място в своята група "G" и не могат да си позволят нова грешка в днешното домакинство на Витес.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right