Цветан Соколов се включва в благотворителната инициатива "Предизвикай се с кауза"

-

Снимка: Фондация “София - Европейска столица на спорта”

Голямата звезда на националния отбор на България по волейбол за мъже Цветан Соколов призова приятелите на най-успешния отборен спорт у нас да поиграят волейбол заедно с него на 18 юни в подкрепа на благотворителната инициатива "Предизвикай се с кауза".

"С голямо удоволствие подкрепям инициативата на фондация "Заедно в час". Предизвиквам вас и всички ваши приятели да дойдете да играем волейбол на 18 юни в зала "Левски София". Регистрирайте се за участие и ще се видим там", заяви Цветан Соколов в специално видео към всички, обичащи спорта и обичащи да помагат.

Откритият семеен турнир по волейбол “Предизвикай се с кауза, събери приятели и ела да играеш!“ ще се проведе на 18 юни в спортна зала “Левски София“ и на новото външно игрище за волейбол в комплекса Garitage Park в непосредствена близост до залата. В турнира са предвидени четири категории (деца от 8 до 10 г. с двама възрастни; деца от 10 до 13 г. с двама възрастни; юноши и девойки над 15 г.; и мъже и жени - смесено или от един пол).

Желаещите да участват трябва да се регистрират най-късно до 15 юни тук:
https://www.tfaforms.com/4979435

Всички регистрирани участват и в томбола със страхотни награди за приключенци.

Българската федерация по волейбол също застава зад каузата на благотворителната инициатива “Предизвикай се с кауза” и подкрепя работата на фондация “Заедно в час” като партньор.

Целта на благотворителната инициатива “Предизвикай се с кауза” е да обедини хора на различна възраст, без значение от тяхната физическа подготовка, като ги провокира до 18 юни да изпълнят лично спортно предизвикателство в подкрепа на достъпа до качествено образованието за всяко дете в България.

Инициативата се организира от фондация “Заедно в час” за втора година и е родена от примера на вдъхновяващи хора, които през годините подкрепят организацията чрез физически изпитания – участия в маратони, велотурове из Европа и най-различни активности.

Сред инициативите през 2022 г. е и уникална CrossFit тренировка с кауза, която ще се проведе на 11 юни в Sports Center Garitage.

Всичко за инициативата "Предизвикай се с кауза" може да откриете тук

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right